vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU i-a dat afară pe Costea și Dina, apoi a bătut o echipă din a patra divizie daneză!

Evenimentul numărul 1 din cantonamentul turc al celor de la FCU Craiova îl reprezintă despărțirea de vedetele echipei.

 

După un meci amical, pierdut cu 4-0 în fața unei formații din liga a treia a Belarusului, s-a detonat bomba în cantonamentul lui FCU. În urma unui raport al antrenorului Nicolo Napoli, aprobat rapid de președintele Pușcaș, s-a hotărât excluderea din lot a atacanților Mihai Costea și Mihai Dina. Clubul s-a mișcat repede și i-a pus pe jucători în avion, cu destinația România.

Motivul exact al deciziei nu este clar. Un comunicat al clubului zice: „aspecte disciplinare grave”, președintele Pușcaș le-a enumerat apoi în presa centrală: „au înjurat coechipieri, au întârziat la antrenamente, au avut atitudini incorecte față de staff”. Însă, niciunde în lumea asta, pentru o înjurătură sau pentru că ai întârziat la un antrenament nu ajungi să fi exclus din lot. Avertismente, amenzi, sunt alte pârghii ce pot fi utilizate. Voalat, Dina a sugerat pe rețelele sociale că motivul este altul – dorința conducerii clubului de a-și aduce proprii jucători la echipă: „Nu există motive de indisciplină. E doar plăcerea unora să nu mai fim la echipă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce și-a dat afară vedetele, pentru refacerea moralului, FCU Craiova a găsit o echipă de liga a patra daneză ce era în stagiu prin Antalya. A provocat-o să-și măsoare forțele și a bătut-o cu 2-0, ambele reușite fiind semnate de Bălan, una dintre ele din penalti. Rezultatele obținute de FCU Craiova în stagiul din Antalya până acum nu sunt prea concludente, având în vedere valoarea adversarilor.

Iată scorurile din amicale:

FCU Craiova – Vorskla Poltava U21         1-1

FCU Craiova – Ripensia Timișoara  3-1

FCU Craiova – Arsenal Tula U21    1-0

FCU Craiova – Ruth Brest      0-4

FCU Craiova – Lyseng  2-0

 

Politica