marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova a vândut un jucător cu 7.4 milioane și a adus 2 cu 150.000 euro!

Business oltenesc: după vânzarea lui Alex Mitriță, craiovenii se întăresc cu jucători liberi de contract. Următoarele ținte ale Craiovei!

 

Transferul lui Alexandru Mitriță în MLS a umplut conturile clubului oltean, care rămâne însă foarte precaut la capitolul cheltuieli. Chiar dacă a încasat aproape 7 milioane jumătate de euro, CSU nu aruncă deloc cu banii pe achiziții pentru a acoperi poziția lui Mitriță.

Oltenii l-au adus pe Carlos Fortes de la Mediaș cu 150.000 euro și TVA. Jucătorul a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă: În 3-4 săptămâni voi fi pregătit să joc 90 de minute, dar şi acum dacă voi fi solicitat să joc 10-20 de minute o voi face la nivelul meu maxim. Aş vrea să marchez în prima partidă în care voi intra pe teren şi sper să fie chiar împotriva Clujului, abia aştept să joc în faţa acestor suporteri fantastici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Repatrierea lui Acka!

O altă mutare pe care o încearcă oltenii în acest mercato este readucerea la echipă a lui Stephane Acka, rămas liber de contract după despărțirea de Erzurumspor. După ce a promovat cu gruparea turcă în Superligă, fundașul ivorian a fost mai mult rezervă, bifând doar 7 prezențe. În aceste condiții, Acka și-a reziliat înțelegerea cu turcii devenind liber de contract. Pe fir au reintrat oltenii, care doresc să-l readucă la echipă. Stephane Acka a plecat de la Craiova în urma unor conflicte repetate cu Gigi Mulțescu. Jucătorul a fost în tribune la partida cu CFR Cluj, iar astăzi e plauzibil să semneze noul contract. În condițiile în care Acka revine la formația din Bănie, aceasta ar urma să se despartă de unul dintre cei patru fundași, cel mai probabil Răzvan Popa, ce ar urma să fie trimis sub formă de împrumut la o echipă de Liga întâi sau a doua.

Politica