Împuşcată de soţ. Ar fi fost un accident

O tânără în vârstă de 29 de ani, angajată a primăriei din Poboru, a fost împuşcată accidental, vineri seară de soţul său, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din Slatina. Medicii au supus-o unei intervenţii chirurgicale şi au stabilizat-o, dar pentru că starea ei era gravă, au decis să o transfere la un spital din Capitală.

Primarul comunei Poboru, Iulian Bărăscu, a declarat că tânăra ar fi fost împuşcată în umăr, din greşeală, în timp ce bărbatul încerca să cureţe o armă de vânătoare.

Sunt şi eu şocat. Sunt familie seriosă. A fost împuşcată accidental, acasă. S-a descărcat arma şi a împuşcat-o accidental pe femeie. Înţeleg că încerca să cureţe arma. A luat-o salvarea şi este la spital la Slatina. Înţeleg că era conştientă”, a declarat edilul. Tânăra este angajată a primăriei din localitate, de aproximativ un an, pe postul de contabil. „Băiatul are aproximativ 30 de ani şi este vânător de multă vreme. A fost şi paznic de vânătoare. Este angajată la primărie, contabilă, o fată extraordinară şi o familie frumoasă”, a mai declarat primarul.

Poliţia a demarat o anchetă.

„Am fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, din comuna Poboru, despre faptul că o femeie sângerează în zona umărului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele verificări au stabilit faptul că o femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, în timp ce se afla în locuinţă, ar fi fost împuşcată accidental de către soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare. Femeia a fost transportata la o unitate spitalicească in vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Populare

Recomandări

George Simion, dus la secţie de poliţie! S-a ales cu dosar penal

Un scandal a izbucnit noaptea trecută, în Piața Victoriei,...

VIDEO/ Dolj. Acțiuni de tip „blitz”, în Craiova și Sadova

Poliţiştii rutieri au acționat, în ultimele 24 de ore,...

Lidl, obligat să renunţe la iepurașii de ciocolată

Cea mai înaltă instanță din Elveția a decis că...

Deniz Brizo, înșelată de soț: „Au avut și poze indecente, videoclipuri”

Cântăreața nu-și mai iartă soțul după ultima gafă! Cum...