sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Împuşcată de soţ. Ar fi fost un accident

O tânără în vârstă de 29 de ani, angajată a primăriei din Poboru, a fost împuşcată accidental, vineri seară de soţul său, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din Slatina. Medicii au supus-o unei intervenţii chirurgicale şi au stabilizat-o, dar pentru că starea ei era gravă, au decis să o transfere la un spital din Capitală.

Primarul comunei Poboru, Iulian Bărăscu, a declarat că tânăra ar fi fost împuşcată în umăr, din greşeală, în timp ce bărbatul încerca să cureţe o armă de vânătoare.

Sunt şi eu şocat. Sunt familie seriosă. A fost împuşcată accidental, acasă. S-a descărcat arma şi a împuşcat-o accidental pe femeie. Înţeleg că încerca să cureţe arma. A luat-o salvarea şi este la spital la Slatina. Înţeleg că era conştientă”, a declarat edilul. Tânăra este angajată a primăriei din localitate, de aproximativ un an, pe postul de contabil. „Băiatul are aproximativ 30 de ani şi este vânător de multă vreme. A fost şi paznic de vânătoare. Este angajată la primărie, contabilă, o fată extraordinară şi o familie frumoasă”, a mai declarat primarul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţia a demarat o anchetă.

„Am fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, din comuna Poboru, despre faptul că o femeie sângerează în zona umărului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele verificări au stabilit faptul că o femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, în timp ce se afla în locuinţă, ar fi fost împuşcată accidental de către soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare. Femeia a fost transportata la o unitate spitalicească in vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Politica