joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conferință de drept penal al afacerilor la Craiova

Baroul Dolj, în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității din Craiova și alături de barourile Olt și Gorj, organizează vineri, 8 februarie 2019, cea de-a cincea ediție a Conferinței de drept penal al afacerilor. Evenimentul se va desfășura în Aula Magna a Facultății de Drept din Craiova începând cu ora 14:00.

Evenimentul va fi deschis de Lucian Bernd Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, și moderat de av. Mihai-Dragoș Nicu, prodecan, și av. Bogdan Valentin Mihăiloiu, consilier în cadrul Baroului Dolj.

Cu prilejul acestei ediții, vor fi abordate teme diverse, dintre care amintim: provocările practicii judiciare penale, procedura tragerii la răspundere penală a persoanei juridice, aspecte practice privind confiscarea contravențională sau analiza contextului mai larg odată cu apariția Parchetului European.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Printre lectorii din țară se numără specialiști precum procuror Elena Hach (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov), dar și cadre didactice: prof. univ. dr. av. Mihai Adrian Hotca (Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, Baroul București), conf. univ. dr. av. Petruț Ciobanu (Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, Baroul București) sau conf. univ. dr. av. Mircea Ursuța (Facultatea de Drept a Universității din Oradea. În calitate de speaker va participa la eveniment și lector dr. av. Dorin Popescu, Decanul Baroului Chișinău, Republica Moldova.

Politica