joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Umilință maximă! Prestație lamentabilă și rezultat jenant în Groapă!

Oltenii au făcut mare tam-tam pe venirea cu trenul la București. Chiar dacă îl pierdeau același rezultat s-ar fi înregistat.

 

Dinamo – CSU Craiova         3-0

A marcat: Montini 30, 48, 53

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dinamo: Muțiu – Sorescu, Popescu, Grigore, Corbu – Art-Atmane, Gomelt – Hanca (85 Zenke), Pesic (90 Crețu), Diogo Salomao – Montini (72 Axente). Antrenor: Mircea Rednic

Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Briceag (53 Rocha) – Mateiu, Fedele – Bărbuț (72 Meza Colli), Cicâldău (53 Mihăilă), Bancu – Mitriță. Antrenor: Devis Mangia

 

CSU Craiova a pierdut de parcă nu s-ar fi prezentat la meciul din Ștefan cel Mare, cu 3-0. Și, lucrurile pe teren au stat în concordanță cu scorul. Elevii lui Mangia au fost invizibili. Nu au contat în atac, iar în defensivă a fost prăpăd. După ce au ratat vreo două ocazii imense, dinamoviștii au deschis scorul grație călcâiului lui Montini, din mijlocul careului. Imediat după pauză, bucureștenii au declanșat tăvălugul: un contra-atac școală, finalizat de Montini, avea să urce scorul la 2-0. Tot vârful italian, care nu mai jucase într-un meci oficial de 5 luni, după cum el însuși avea să declare la interviurile de la finalul meciului, a făcut 3-0 în minutul 53. Nu a fost prima dată când Montini i-a dat lui Mangia trei boabe, s-a mai întâmplat la un meci de primavera dintre Roma și Varese. Absolut ciudată a fost însă lipsa de reacție a formației oltene, care nu a pus în pericol real nici măcar o dată apărarea adversă.

 

Mangia și-a atacat jucătorii: „N-au luptat azi!”

Devis Mangia s-a arătat deranjat de comportamentul jucătorilor săi în meciul din Ștefan cel Mare: „A fost o seară foarte grea. Nu am jucat, nu am luptat, eu pot doar să-mi cer scuze în fața suporterilor noștri. Nu este normal să începem la oră diferită, nu e normal să jucăm pe această vreme, dar nu e o scuză pentru atitudine. Trebuie să vorbesc cu jucătorii, e cel mai slab meci de când sunt în România”. Mangia a găsit și o scuză pentru prestație și rezultat: Am construit echipa pe profilul unui atacant gen Koljic, iar în lot nu mai avem unul care să-l poată suplini. Așa că atunci când lipsește se vede”.

 

Jucătorii au găsit alți vinovați

Dacă Mangia a dat vina pe inexistența unui atacant de profilul lui Koljic, asta după ce a acceptat împrumutul lui Mihai Roman la Botoșani, jucătorii au găsit alți responsabili de eșecul jenant. Mitriță a dat vina pe temperatură și teren: „Cea mai dureroasă înfrângere. Nu trebuia să pierdem la asemenea scor. Dar nu poți juca pe asemenea vreme, nu e ok ca o echipă să joace pe asemenea temperatură. Am fost încrezători, veneam după victorii la scor, ne doream să câștigăm și aici. Dinamo a fost mult mai compactă, mai mobilă, a închis bine culoarele. Astă seară nu ne-a ieșit jocul, am luat bătaie, mergem mai departe. Pe un asemenea teren aveam mare nevoie de Koljic. Cu un succes aici treceam un punct peste Steaua, țineam aproape de CFR. Acum trebuie să luăm toate punctele cu Mediaș pentru a avea o vacanță liniștită”.

Mateiu a dat vina pe vânt: „O zi neagră, pe care trebuie să o uităm cât de curând. Ne așteaptă peste patru zile un meci greu, care trebuie să-l câștigăm. Vânt, gazon, e greu să joci pe asemenea gazon. Însă ambele echipe au jucat pe același teren. Aveam încredere că puteam câștiga, dar rămâne acum pentru data viitoare. Koljic ne-a lipsit, e un jucător mare, ținea de minge, ne putea ajuta”. 

CSU rămâne pe 3 momentan, cu 35 de puncte, iar miercuri va primi vizita formației Gaz Metan Mediaș, în ultimul meci din 2018.

Politica