sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Castelul de Apă din Severin i-a dat pe spate pe europeni

Un obiectiv cultural din Severin a adus fală și în Europa. În aceste zile, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu alături de echipa de la Fonduri Europene din cadrul primăriei, a participat la un eveniment cultural organizat la Viena, pentru a prezenta proiectul de transformare al Casteului de Apă din municipiu într-un obiectiv cultural.

Reprezentanţii InterAct Point Viena, care gestionează la nivel european Programul InterAct finanţat de Uniunea Europeană şi care asigură sprijin celor implicaţi în derularea programelor de cooperare teritorială europeană, au apreciat modernizarea Castelului de Apă din Severin şi au introdus obiectivul în broşura proiectelor implementate la nivel european de programe InterReg-IPA.

,,Primăria Drobeta Turnu Severin este singura unitate administrativ teritorială din România care a fost invitată să participe la acest eveniment. Suntem extraordinar de bucuroși ca am fost selectați, alături de alte primarii din Europa. Transformarea Castelului de Apa într-un obiectiv cultural i-a impresionat pe europeni” a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica