Mehedinți: Castelul de Apă din Severin i-a dat pe spate pe europeni

Un obiectiv cultural din Severin a adus fală și în Europa. În aceste zile, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu alături de echipa de la Fonduri Europene din cadrul primăriei, a participat la un eveniment cultural organizat la Viena, pentru a prezenta proiectul de transformare al Casteului de Apă din municipiu într-un obiectiv cultural.

Reprezentanţii InterAct Point Viena, care gestionează la nivel european Programul InterAct finanţat de Uniunea Europeană şi care asigură sprijin celor implicaţi în derularea programelor de cooperare teritorială europeană, au apreciat modernizarea Castelului de Apă din Severin şi au introdus obiectivul în broşura proiectelor implementate la nivel european de programe InterReg-IPA.

,,Primăria Drobeta Turnu Severin este singura unitate administrativ teritorială din România care a fost invitată să participe la acest eveniment. Suntem extraordinar de bucuroși ca am fost selectați, alături de alte primarii din Europa. Transformarea Castelului de Apa într-un obiectiv cultural i-a impresionat pe europeni” a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Populare

Recomandări

AJOFM Dolj: 5,54% rata şomajului, în luna iulie

La sfârșitul lunii iulie 2022, rata șomajului înregistrat la...

Dolj. Aproape 200 de amenzi în 4 ore

Polițiștii doljeni au dat 197 de amenzi, în valoare...

Paraşutist român mort în timpul unui exerciţiu de antrenament, în Polonia

Un paraşutist român şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident,...

România-Bosnia, ultimul meci al lui Edi înainte de preliminariile pentru Euro 2024

Echipa națională a României întâlnește Bosnia, luni, de la...