vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 18 ani, reţinut pentru ultraj. A lovit un poliţist care încerca să aplaneze un conflict

Un tânăr de 18 ani, din Calafat, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj. El a lovit cu bâta peste mână un poliţist care încerca să aplaneze un conflict, fracturându-i un deget de la mâna dreaptă. Tânărul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Scandalul a izbucnit duminică în Calafat. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din oraş, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fii și nepoții săi i-au spart geamurile de la doua autoturisme, conform IPJ Dolj.
“Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor. Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mana, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.
La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat. Starea conflictuală a fost aplanata, persoanele implicate fiind conduse la politie”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
Poliţia a informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat. În acest caz sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Politica