vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înjunghiată de soțul gelos sub privirile copilului

O gorjeancă în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiată la sfârșitul săptămânii trecute, pe o stradă din Motru, chiar de soțul gelos, care a încercat mai apoi să se sinucidă. Femeia plecase de mult timp de la domiciliul conjugal, tocmai din cauza bătăilor pe care le primea de la soț. Femeia se refugiase împreună cu cei doi copii minori la locuinţa părinţilor, lângă municipiul Motru. A plecat să lase pe unul dintre copii la școală și urma să-l lase și pe cel mic la gradiniță, însă bărbatul a urmărit-o și a atacat-o chiar sub privirile micuțului.

„Schimbase nişte bani la o covrigărie şi îi dădea 2 lei copilului. El a venit cu cuţitul pe la spatele ei şi, fără să îi spună ceva, a lovit-o de mai multe ori. Nu l-a interesat că era în stradă şi e lume de faţă. A încercat apoi să se taie pe el, dar mai mult s-a zgâriat”, a precizat unul dintre martori. „Era cu băiatul cel mic. A plecat de mai multe ori. Nu este prima dată când este bătută. Nu introdusese divorţul”, a spus cumnatul femeii înjunghiate.

Femeia s-a dus singură la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pacienta s-a prezentat singură la spital. Este într-o stare foarte gravă cu tensiune prăbuşită, cu multiple plăgi înjunghiate. Pacientul a fost adus cu ambulanţa şi este stabil, cu răni care nu sunt profunde”, a precizat Alin Efrim, medic la Spitalul Motru.

„S-a înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, iar procurorul criminalist s-a deplasat la faţa locului şi din primele verificări a rezultat că soţul i-a aplicat soţiei două lovituri cu cuţitul, una în spate şi alta în abdomen, după care a încercat să se sinucidă, producându-şi leziuni la gât şi la abdomen”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Politica