vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultraj la Secţia 5

Scandal, marţi seara, la Secţia 5, unde trei poliţişti au fost loviţi de un tânăr şi mama sa.

Totul a pornit de la o altercaţie pe locuri de parcare în Craioviţa Nouă. Poliţiştii de la Secţia 5 de Poliţie Craiova au fost chemaţi să intervină.

În conflict au fost implicaţi trei tineri care parcaseră pe locul unei alte familii. Cei din urmă, un bărbat de 29 ani şi părinţii săi le-au reproşat tinerilor acest lucru şi de aici a pornit scandalul. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele. I-au chemat la Secţie, unde scandalul început din nou, iar poliţiştii au încercat din nou să îi potolească.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La un moment dat, bărbatul de 29 ani a lovit cu piciorul un poliţist, iar pe altul cu pumnul, dar a fost imobilizat. Mama acestuia ar fi agresat şi ea o poliţistă.

Ieri, 6 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că între mai multe persoane a avut loc o altercaţie fizică, în urma căreia trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, din Sadova, au fost agresaţi de 3 persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 51 de ani, din Craiova, care ar fi pătruns fără drept şi în locuinţa persoanelor vătămate.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că altercaţia ar fi pornit de la o neînţelegere referitoare la locurile de parcare, persoanele vătămate fiind invitate la sediul secţiei pentru a depune plângeri penale.

La sediul secţiei de poliţie s-au prezentat şi celelalte trei persoane implicate în altercaţie, care au început să ameninţe persoanele vătămate şi să aducă injurii poliţiştilor care interveniseră.

În momentul în care poliţiştii au încercat să imobilizeze persoanele care se manifestau printr-un comportament agresiv, doi dintre aceştia au lovit, în încercarea da a împiedica luarea măsurilor legale, trei poliţişti”, ne-au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sindicaliştii din Poliţie acuză că deşi incidentul s-a petrecut în jurul orei 21, poliţiştii au fost chemaţi la parchet pentru a fi întrebaţi ce s-a întâmplat abia la ora 1, iar „agresorul a fost lăsat liber”. Ancheta continuă în acest caz, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu, cauza fiind preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Politica