Craiovenii, pregătiți de start: „Ne dorim să aducem din nou publicul la sală”

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, începe noua ediție de campionat, dar cu întârziere. Oltenii nu au jucat prima etapă, pentru că bucureștenii de la Steaua au cerut amânarea. Astăzi, trupa din Bănie va da piept cu Dinamo București, de la ora 18:00. Marius Toma, managerul echipei de baschet masculin, a vorbit despre noua ediție de campionat și despre echipa spectaculoasă pe care SCM Craiova o va propune în acest sezon.

Este un nou început pentru echipa de baschet. Ne dorim ca în acest sezon să începem un nou proiect și de aceea, în premieră, suntem prima echipă din Liga Națională care, odată cu noua regulă de a folosi jucători minim un jucător sub 23 de ani, avem 6 jucători din naționala României de tineret în componență. Cred că avem o echipă mai spectaculoasă decât cea de anul trecut și ne dorim să aducem din nou publicul la sală”, a declarat Marius Toma. Craiova este un oraș în care sportul este foarte urmărit, iar oltenii sunt foarte competitivi, indiferent de competiții sau de adversari. Acest lucru a fost subliniat și de managerul echipei de baschet, care consideră că băieții de la SCM trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor. „La Craiova se dorește permanent să fim pe primele locuri la orice sport. În acest moment avem o echipă de volei extrem de puternică, una de handbal extrem de puternică și în același timp trebuie să ținem steagul sus și la baschet”.

Baschetbaliștii din Bănie sunt pregătiți să înceapă noua ediție de campionat!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doi dintre jucătorii Craiovei, Porter Troupe și Sebastian Ionescu, au vorbit despre debutul în noul sezon competițional din Liga Națională de Baschet Masculin. „Sunt fericit că ne putem dezvolta echipa cu jucători tineri și cred că suntem un colectiv foarte puternic. Suntem entuziasmați pentru partida contra Dinamo. Sunt foarte fericit să continui la Craiova și în acest sezon. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Ne așteptăm ca fiecare meci să fie greu, dar ne dorim victoria”, a spus declarat Sebastian Ionescu. Porter Troupe, americanul care a mai jucat la Energiei Târgu Jiu și la BCMU Pitești, va fi noul căpitan al oltenilor. Baschetbalistul simte entuziasmat în grupul de la SCM și îi vede pe colegi dornici de victorie.

Mă bucur că mă aflu aici, la Craiova, unde am găsit un grup bun. Avem o foame de victorii și cu toții suntem entuziasmați că începe campionatul.  Toată lumea este concentrată și vrem să formăm o echipă puternică în acest sezon” Sursă foto: U Craiova Baschet Fans

Populare

Recomandări

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....

Oltenii &… Restu’ Lumii – program complet

VINERI – 29 septembrie 2023 Orele 10.10 – 11.11: Primirea...

Acțiuni ale polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat...

Interlopul Oacă din Caracal nu scapă de închisoare. 13 ani, după gratii

Tribunalul Olt a pronunțat o nouă sentință în cazul...