joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Membrii ALDE Dolj au strâns peste 3 tone de deșeuri de Ziua Mondială a Curățeniei

Anișoara Stănculescu, Președinte OFLDE DOLJ: „Acțiunile noastre de ecologizare vor continua. Sunt, din păcate, încă multe deșeuri care poluează natura în județul nostru”

ALDE Dolj a mobilizat de Ziua Mondială a Curățeniei peste 100 de persoane din structurile sale, marea majoritate din Organizația sa de femei – OFLDE dar și din Organizația de Tineret -TLDE, precum și membri ai Organizației de la Malu Mare, la o acțiune de voluntariat pentru ecologizare.

Sub egida „Un mediu curat – un viitor sănătos” cei 100 de voluntari din ALDE Dolj (dintre care cca. 70 femei) au strâns cca. 150 de saci de gunoaie, adică peste 3 tone de deșeuri din vecinătatea localității Preajba, Comuna Malu Mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE Dolj și-a făcut un bun obicei ca periodic să desfășoare astfel de acțiuni de ecologizare. Acțiunile vor continua și în alte zone ale județului unde vor fi mobilizate organizații locale ale partidului condus la nivelul județului Dolj de deputatul Ion Cupă.

„Trebuie să dăm cu toții o mână de ajutor pentru a elibera natura de povara deșeurilor. Curățenie înseamnă sănătate. Un mediu verde înseamnă viitor”, a precizat doamna Anișoara Stănculescu, președinta OFLDE Dolj, principalul organizator al acțiunii.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica