Video/ Pompierii, chemați să scape o familie de gărgăuni

Pompierii doljeni au fost chemați, în Palilula, să scape o familie de un roi de gărgăuni. Potrivit ISU Dolj, intervenția a fost una „inedită” pentru pompierii doljeni.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 05.30, Detasamentul 1 de Pompieri a intervenit in satul Palilula, comuna Bucovat pentru indepartarea unui roi de gargauni ( Vespa Crabo) care isi facusera adapost in podul locuintei unei persoane din localitate, reprezentand un potential pericol atat pentru locatari cat si pentru vecini. Interventia a fost una deosebita, situatia cu care s-au confruntat pompierii la fata locului fiind una inedita. Doi militari din cadrul echipei CBRN, echipati in costume de protectie adecvate mediului in care actionau, au urcat in podul casei si au indepartat roiul de insecte, pe care l-au sigilat intr-un sac din material plastic.
In urma interventiei pompierilor doljeni, populatia din zona a fost ferita de pisibile situatii nedorite, fiind cunoscut faptul ca aceaste insecte, in anumite conditii, pot deveni agresive si ataca oamenii”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

Populare

Recomandări

Regele Charles al III-lea sosește în România

Charles al III-lea va fi primit vineri de președintele...

VIDEO/ Joe Biden s-a împiedicat și a căzut din nou

Președintele Joe Biden s-a împiedicat și a căzut joi...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt: ”Fermierii care sunt serioşi pot face greşeli pentru că nu sunt instruiţi”

Preşedintele Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt, Ion Păunel, a afirmat...