vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Pompierii, chemați să scape o familie de gărgăuni

Pompierii doljeni au fost chemați, în Palilula, să scape o familie de un roi de gărgăuni. Potrivit ISU Dolj, intervenția a fost una „inedită” pentru pompierii doljeni.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 05.30, Detasamentul 1 de Pompieri a intervenit in satul Palilula, comuna Bucovat pentru indepartarea unui roi de gargauni ( Vespa Crabo) care isi facusera adapost in podul locuintei unei persoane din localitate, reprezentand un potential pericol atat pentru locatari cat si pentru vecini. Interventia a fost una deosebita, situatia cu care s-au confruntat pompierii la fata locului fiind una inedita. Doi militari din cadrul echipei CBRN, echipati in costume de protectie adecvate mediului in care actionau, au urcat in podul casei si au indepartat roiul de insecte, pe care l-au sigilat intr-un sac din material plastic.
In urma interventiei pompierilor doljeni, populatia din zona a fost ferita de pisibile situatii nedorite, fiind cunoscut faptul ca aceaste insecte, in anumite conditii, pot deveni agresive si ataca oamenii”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

Politica