miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Satelitul a pierdut amicalul cu Voința Turnu Măgurele

Trupa antrenată de Dragoș Bon a picat testul pe care l-a susținut vinerea trecută în compania colegei de eșalon Voința Turnu Măgurele. În partida amicală dispută pe stadionul Extensiv din Craiova, formația din Turnu Măgurele s-a impus în fața satelitului lui CSU, cu scorul de 1-0, prin golul marcat rapid de Dragu în minutul șase al meciului. Deși echipa sa a fost învinsă, antrenorul Dragoș Bon s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi. „Mi-a plăcut jocul pe care l-am făcut, a fost unul bun. Am greșit la gol, nu am avut o poziționare bună, dar a fost o formulă experimentală și nu sunt supărat pentru rezultat. Am jucat împotriva unei echipe bune care are în lot jucători cu experiență în prima ligă. Sunt mulțumit în urma acestui amical”, a declarat antrenorul echipei secunde a CSU Craiova, Dragoș Bon.
Tehnicianul Craiovei a trimis în teren următorii jucători: Dică – Constantinescu, Puțaru, Ion – Frăsineanu, Constantin, Dinu, Juncu – Bîrzan, Baicu, Trancă. Rezerve: Preduț – Vulpe, Ciutică, I. Popescu, Gavrilă, Ilie, Zlete, Niță, Dobre. De cealaltă parte, pentru Voința Turnu Măgurele au evoluat: Dumitrescu – Jugănaru, Roșca, Matei, Mitrea – Mihoară, Mihnea, Băjenaru, Savin – Dragu, Constantinescu. Următorul joc amical pentru CSU II Craiova va fi vineri, 9 august, contra lui CSM Slatina.
Una caldă, alta rece pentru juniori
Sâmbătă două grupe de juniori ale lui CSU Craiova au întâlnit echipele similare din cadrul clubului bulgar Ludogorets Razgrad, în două jocuri amicale disputate la Cârcea. Juniorii craioveni au câștigat întâlnirea la grupa 2003-2004 cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Dragoș Popa și Darius Jurj, în timp ce la juniorii mici, cei născuți în 2006, au pierdut cu același scor 2-1, singurul gol înscris de elevii lui Ionuț Stancu fiind semnat de Mario Ene.

Politica