Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Steaguri tricolore și steme, în toate clasele școlilor slătinene

Publicat

pe

Municipalitatea a alocat suma de 60.000 lei pentru achiziţionarea de steaguri tricolore şi steme ale ţării pentru fiecare sală din unităţile şcolare din Slatina.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că acţiunea este derulată în cadrul proiectului „Identitate naţională, în anul Centenarului Marii Uniri”.

Începând din această vară, programul cultural de la nivelul municipiului Slatina a fost modificat, fiind introdusă o nouă acţiune care se numeşte «Identitate naţională, în anul Centenarului Marii Uniri». Este vorba despre faptul că Primăria municipiului Slatina va achiziţiona pentru fiecare unitate de învăţământ, pentru fiecare sală de clasă, pentru fiecare laborator şcolar, câte un steag şi câte o stemă a ţării. Ne dorim, prin acest proiect, să nu ne pierdem identitatea, mai ales în acest an, în anul Centenarului Marii Uniri”, a afirmat Vîlceleanu.

Toate clasele din şcolile slătinene vor fi dotate cu aceste elemente de identitate naţională, până la începutul şcolii.

Pentru acest proiect a fost alocată suma de 60.000 lei. La începutul anului şcolar, fiecare sală de clasă va fi dotată cu steaguri şi cu stema ţării noastre”, a declarat viceprimarul.

© 2021. Toate drepturile rezervate.