Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Bilete în stațiuni din țară, pentru pensionarii olteni

Publicat

pe

O nouă serie de bilete de tratament. 249 de tichete au fost alocate pensionarilor din judeţul Olt pentru sejurul cu data de plecare în staţiune 11-15 august. Cele mai multe bilete de tratament sunt în staţiunile Olăneşti, Căciulata şi Govora.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 12. Lista cuprinde un număr de 249 bilete de tratament în staţiunile de pe litoral, dar şi cele montane. Tichetele au data de plecare în stațiune în perioada 11-15 august 2018 și sunt repartizate astfel: 10 bilete în stațiunea Amara, 8 bilete în stațiunea Bala, 6 bilete în stațiunea Buziaș, 43 bilete în stațiunea Căciulata, 12 bilete în stațiunea Călimănești, 16 bilete în stațiunea Covasna, 7 bilete în stațiunea Eforie Nord, 17 bilete în stațiunea Felix, 4 bilete în stațiunea Geoagiu, 30 bilete în stațiunea Govora, 10 bilete în stațiunea Herculane, 6 bilete în stațiunea Mangalia, 4 bilete în stațiunea Neptun, 46 bilete în stațiunea Olănești, 6 bilete în stațiunea Pucioasa, 4 bilete în stațiunea Sângeorz, 10 bilete în stațiunea Saturn, 3 bilete în stațiunea Sinaia, 2 bilete în stațiunea Techirghiol, 3 bilete în stațiunea Tușnad, 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri până în data de 6 august 2018, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 7 august 2018 și se vor vinde în data de 8 august 2018.

Pentru un sejur de 16 zile, care include cazare, masă şi tratament balnear, pensionarii plătesc jumătate din valoarea pensiei.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.