joi, iulie 25, 2024

Ultima ora

Sport

Control judiciar pentru minorul care a furat maşina tatălui şi a provocat un accident mortal

Adolescentul de 16 ani, din Craiova, care a furat maşina tatălui său şi a provocat un accident mortal va fi cercetat sub control judiciar în următoarele 60 de zile. Decizia a fost dată de Judecătoria Craiova şi nu este definitivă.

Reamintim că, în noaptea de luni spre marţi, adolescentul de 16 ani, fiul unor magistraţi craioveni, unul judecător la Tribunalul, celălalt la Judecătorie, a luat maşina tatălui său, un Volkswagen Golf, şi a plecat cu prietenii la plimbare. La un moment dat, pe strada Viitorului, în timp ce conducea pe direcţia Centura de Nord – Hanul Doctorului, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În urma impactului, o tânără de 18 ani, care se afla în maşină, a decedat. Băiatul de 16 ani şi alţi doi pasageri, unul de 15 ani şi celălalt de 17 ani, au fost răniţi.

Potrivit Poliţiei, adolescentul vinovat de accident consumase alcool. El a fost testat cu etilotestul. Rezultatul: 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat instanţei care a dispus în cazul său măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Decizia dată de Judecătoria Craiova nu este definitivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica