Omul PNL-ului la Corabia, slab la voturi

Nou preşedinte al PNL Corabia, Haralambie Mariţa, ales duminică, ar trebui să revitalizeze organizaţia liberală de la malul Dunării, însă pleacă de la un rezultat slab pe care l-a înregistrat la alegerile din 2012, când a reuşit să convingă doar 700 de oameni să-l voteze.

Mariţa îi ia locul Gherghinei Ioniţă, demisă din toate funcţiile deţinute în partid şi acuzată de inactivitate politică. Şefia filialei PNL Corabia a fost preluată de consilierul judeţean George Ciucu, care a rămas pe funcţia de preşedinte executiv.

La Conferinţa de alegeri a PNL Corabia a fost prezent şi preşedintele Liviu Voiculescu, acesta trasându-i noua misiune lui Haralambie Mariţa: „aceea de a ridica organizația Corabia la nivelul celor mai puternice organizații ale filialei”.

Şi Voiculescu recunoaşte că Mariţa are o misiune grea, mai ales după episodul din anul 2012 când a candidat la Primăria Corabia şi a reuşit contraperformanţa de a lua aproximativ 700 de voturi.

Procesul de organizare internă a PNL Olt continuă. Statutar, echilibrat, cu deosebită seriozitate și mai ales deplină democrație, astăzi s-a desfășurat conferința de alegeri a Organizației Orășenești Corabia a PNL. Începând de astăzi, în virtutea votului majoritar al colegilor, domnul Mariţa Haralambie va avea o misiune grea: aceea de a ridica organizația Corabia la nivelul celor mai puternice organizații ale filialei, onorând cu responsabilitate încrederea cu care a fost investit. Succes!”, notează Voiculescu, pe Facebook.

Haralambie Mariţa este medic veterinar, iar în 2012 a candidat sub sloganul „Eu am treabă la primărie”. „Are treabă, dar n-a ajuns acolo”, a fost gluma generată de insuccesul din alegeri.

Recomandări

Olt. A scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat de Sfânta Marie

Un bărbat de 30 de ani din Slatina a...

Vâlcea. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 22.08 – 28.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Vâlcea. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Dolj. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 22.08 – 28.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...