vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tricourile FCU, de azi la vânzare! S-au stabilit lotul și programul echipei!

Campioana Doljului se reunește astăzi în vederea pregătirii noului sezon, în care se țintește promovarea în Liga a II-a.

 

Multe noutăți în tabăra alb-albaștrilor recent promovați în ultimul eșalon național. Astăzi se vor pune în vânzare tricourile, potrivit următorului comunicat: „Începând cu data de luni, 16 iulie, ora 15:00, vom începe să recepționăm comenzi și să livrăm tricouri în toate colțurile lumii. Prețul unui tricou este de 150 lei (pentru plătile în euro, prețul va fi echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății). De asemenea, mărimile disponibile vor fi S, M, L, XL și XXL (în zece zile această ultimă mărime), tricourile pot fi achiziționate direct de la sediul clubului din Craiova, Str. Sf. Dumitru nr. 1 sau comandate online pe pagina oficială de facebook a clubului/telefonic (plătind integral prețul tricoului în contul bancar al clubului). Tricourile comandate online vor fi trimise prin curier și vor avea ca termen de livrare 2-3 zile lucrătoare. De asemenea, costurile ce țin de transport nu intră în prețul tricoului și vor fi suportate de către cumpărător. De asemenea, mărimile pentru copii sunt disponibile după data de 1 august”. Totodată, echipa are o siglă nouă (vezi foto).

Schimbări majore au fost efectuate peste vară și la nivelul staff-ului tehnic și administrativ. Fane Stoica i-a luat locul lui Nicolo Napoli, Vali David îl schimbă pe Cătălin Rizan din funcția de antrenor cu portarii, în vreme ce Robert Săceanu preia atribuțiile lui Marcel Iancu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește programul echipei, acesta va cuprinde un stagiu de pregătire la nivel local (16-28 iulie), 1 august meci de Cupă la Severin, 2-18 august – un al doilea stagiu de pregătire, iar pe 18 august e fixat un prim amical, în deplasare, cu Sporting Roșiori.

 

Lotul de jucători pentru stagiunea 2018-2019 arată astfel:

  1. Ciucă Mădălin
    2. Dina Mihai
    3. Dănănae Ovidiu
    4. Lupu Sabin
    5. Surugiu Olivian
    6. Bălan Claudiu
    7. Calu Cosmin
    8. Avram Marius
    9. Dina Eduard
    10. Luică Samuel
    11. Uță Alexandru
    12. Grecu Constantin
    13. Dragomir Bogdan
    14. Ștefan Claudiu
    15. Armășelu Alexandru
    16. Raicea Alexandru
    17. Văduva Robert
    18. Kovari Ștefan
    19. Cîrstea Adrian
    20. Gheorghe Andrei
    21. Mogoșanu Răducu

Politica