Tricourile FCU, de azi la vânzare! S-au stabilit lotul și programul echipei!

Campioana Doljului se reunește astăzi în vederea pregătirii noului sezon, în care se țintește promovarea în Liga a II-a.

 

Multe noutăți în tabăra alb-albaștrilor recent promovați în ultimul eșalon național. Astăzi se vor pune în vânzare tricourile, potrivit următorului comunicat: „Începând cu data de luni, 16 iulie, ora 15:00, vom începe să recepționăm comenzi și să livrăm tricouri în toate colțurile lumii. Prețul unui tricou este de 150 lei (pentru plătile în euro, prețul va fi echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății). De asemenea, mărimile disponibile vor fi S, M, L, XL și XXL (în zece zile această ultimă mărime), tricourile pot fi achiziționate direct de la sediul clubului din Craiova, Str. Sf. Dumitru nr. 1 sau comandate online pe pagina oficială de facebook a clubului/telefonic (plătind integral prețul tricoului în contul bancar al clubului). Tricourile comandate online vor fi trimise prin curier și vor avea ca termen de livrare 2-3 zile lucrătoare. De asemenea, costurile ce țin de transport nu intră în prețul tricoului și vor fi suportate de către cumpărător. De asemenea, mărimile pentru copii sunt disponibile după data de 1 august”. Totodată, echipa are o siglă nouă (vezi foto).

Schimbări majore au fost efectuate peste vară și la nivelul staff-ului tehnic și administrativ. Fane Stoica i-a luat locul lui Nicolo Napoli, Vali David îl schimbă pe Cătălin Rizan din funcția de antrenor cu portarii, în vreme ce Robert Săceanu preia atribuțiile lui Marcel Iancu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește programul echipei, acesta va cuprinde un stagiu de pregătire la nivel local (16-28 iulie), 1 august meci de Cupă la Severin, 2-18 august – un al doilea stagiu de pregătire, iar pe 18 august e fixat un prim amical, în deplasare, cu Sporting Roșiori.

 

Lotul de jucători pentru stagiunea 2018-2019 arată astfel:

 1. Ciucă Mădălin
  2. Dina Mihai
  3. Dănănae Ovidiu
  4. Lupu Sabin
  5. Surugiu Olivian
  6. Bălan Claudiu
  7. Calu Cosmin
  8. Avram Marius
  9. Dina Eduard
  10. Luică Samuel
  11. Uță Alexandru
  12. Grecu Constantin
  13. Dragomir Bogdan
  14. Ștefan Claudiu
  15. Armășelu Alexandru
  16. Raicea Alexandru
  17. Văduva Robert
  18. Kovari Ștefan
  19. Cîrstea Adrian
  20. Gheorghe Andrei
  21. Mogoșanu Răducu

Populare

Recomandări

12 mașini, distruse de un tânăr

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore Un tânăr...

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...