joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Criminalii de la stâne, în arest

Cei doi bărbați acuzați că au omorât doi ciobani, în Cilieni și Tia Mare, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, magistrații Tribunalului Olt admițând o solicitare a procurorilor în acest sens.
Unul dintre aceștia, Ilie Papa, de 41 ani, din comuna Cilieni, este acuzat că, în urma unui conflict spontan, a ucis un bărbat de 66 ani, din localitate.
„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 04.07.2018 în jurul orelor 00:00 – 01:00, în urma unui conflict spontan, suspectul P.I. din comuna Cilieni, judeţul Olt, a agresat-o fizic cu o coasă pe victima J.T. în vârstă de 66 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe izlazul comunei Cilieni, judeţul Olt, producându-i leziuni traumatice care au condus la decesul său”, arată procurorii olteni.
Autorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile.
Cu o noapte înainte, o altă crimă a avut loc în localitatea Tia Mare. Autorul este Alexandru Ion Fodor, de 19 ani, din Tia Mare. Acesta şi-a înjunghiat unchiul cu un cuţit în zona inimii, i-a furat telefonul mobil, apoi a fugit. A fost prins la câteva ore de oamenii legii, într-un lan de porumb.

Politica