vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fost prefect, mort în accident la Vâlcea

Două persoane au murit şi alte trei sunt grav rănite, în urma unui accident rutier petrecut, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 7, în localitatea vâlceană Milcoiu. Printre cei decedaţi se numără fostul prefect al judeţului Sibiu, Ilie Mitea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs după ce un autoturism a intrat în depăşirea unui TIR şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care venea din sens opus. Cele două persoane care se aflau în acest atutoturism din urmă au murit. Una dintre victime este fostul prefect al judeţului Sibiu, Ilie Mitea. A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din maşină. La faţa locului au intervenit, de asemenea, trei ambulanţe.

„Se pare ca soferul unui autoturism ce se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea – Piteşti a vrut să depăşească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un al autoturism, ce circula din sens opus. În urma impactului, două persoane au decedat şi trei au fost rănite grav”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica