vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinencele au rămas pe podium

Cu 2 medalii de aur și 2 de bronz, CSM Drobeta Turnu Severin a încheiat Campionatul Național de lupte feminine, rezervat juniorilor, pe locul secund în clasamentul general al cluburilor

Cele 4 medalii cucerite la Naționalele de la Câmpulung Muscel au adus 8 puncte clubului severinean, care a fost depășit în clasamentul doar de CSA Steaua București (12 puncte). Podiumul a fost completat de CSM Craiova, care a acumulat 6 puncte, după ce una dintre medalii de aur au fost adusă în Bănie de fosta componentă a CSM Drobeta Turnu Severin, Mihaela Bărbulescu (57 kg).

La malul Dunării, aurul a fost adus de severinencele Roxana Capezan (65 kg) și Larisa Nițu (72 kg), în timp ce Adina Giura (57 kg) și Valentina Ungureanu (62 kg) au obținut medaliile de bronz. Clubul severinean a mai avut-o în concurs și pe Denisa Breazu (53 kg), clasată pe locul 5, în timp ce colega ei de la CSM Drobeta Turnu Severin, Elena Bușoi (50 kg), n-a reușit să se apropie de podium, din cauza unei accidentări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La Naționalele de juniori de la Câmpulung Muscel am cucerit 4 medalii, dintre care 2 de aur. Chiar dacă n-am mai reușit să fim pe primul loc în clasamentul general pe puncte, așa cum o făcusem anul trecut, sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute. Ne-a lipsit și Mihaela Bărbulescu, care a cucerit și anul acesta aurul, dar de data aceasta pentru CSM Craiova. Voi merge cu aceste fete și la Campionatul Naținal de seniori, care va avea loc luna viitoare la Reșița. Sper să obținem și acolo una-două medalii, deși sportivele noastre sunt mici, ca vârstă, a spus antrenorul Marin Dobrescu, de la CSM Drobeta Turnu Severin.

Politica