Trafic blocat, din nou, sub podul din Bariera Vâlcii. Ploaia a făcut ravagii pe străzile din Craiova FOTO

Circulația rutieră este blocată în Craiova, joi seara, după o ploaie abundentă, autoritățile solicitându-le șoferilor să găsească rute ocolitoare.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat că ce mai gravă situație este la pasajul de la Bariera Vâlcii, unde apa depășește 2,5 metri.

Edilul le cere șoferilor să ocolească zona, după ce un autoturism al cărui șofer a ignorat avertizările a rămas blocat în mijlocul apei „Suntem în continuare sub incidența atenționărior meteorologice de ploaie abundentă și descărcări electrice. Ne confruntăm cu situații de urgență în pasajul din Bariera Vâlcii unde intervin echipe de la Poliția locală, Poliția rutieră și Compania de apă. Așteptăm în acest moment și intervenția ISU pentru că apa depășește 2.5 metri iar resturi vegetale blochează scurgerile din canale. La Consul a început să se circule dificil motiv pentru care rugăm șoferii să aleagă rute ocolitoare. La KM 0 (sub pasajul suprateran) ploaia deja a încetat, în curând se va circula normal”, a afirmat Genoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, potrivit ISU Dolj, în mai multe zone din oraș copacii au fost doborâți de vântul puternic, în unele cazuri chiar pe autoturisme. Este a doua seară la rând când în Craiova sunt fenomene meteo periculoase.

Populare

Recomandări

VIDEO. Tânăr doljean, prins de Poliție după ce a profitat de două fete

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din...

Mititelu nu îl mai vinde pe Bauza: „Nu poate să plece”

Adrian Mititelu nu vrea să mai vândă niciun jucător....

Polițiști alertați degeaba la Şimnicu de Sus. Și-a prins fata cu un băiat

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au...

„Oltenia Eroică”, lansare la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găzduit lansarea...