Trafic blocat, din nou, sub podul din Bariera Vâlcii. Ploaia a făcut ravagii pe străzile din Craiova FOTO

Circulația rutieră este blocată în Craiova, joi seara, după o ploaie abundentă, autoritățile solicitându-le șoferilor să găsească rute ocolitoare.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat că ce mai gravă situație este la pasajul de la Bariera Vâlcii, unde apa depășește 2,5 metri.

Edilul le cere șoferilor să ocolească zona, după ce un autoturism al cărui șofer a ignorat avertizările a rămas blocat în mijlocul apei „Suntem în continuare sub incidența atenționărior meteorologice de ploaie abundentă și descărcări electrice. Ne confruntăm cu situații de urgență în pasajul din Bariera Vâlcii unde intervin echipe de la Poliția locală, Poliția rutieră și Compania de apă. Așteptăm în acest moment și intervenția ISU pentru că apa depășește 2.5 metri iar resturi vegetale blochează scurgerile din canale. La Consul a început să se circule dificil motiv pentru care rugăm șoferii să aleagă rute ocolitoare. La KM 0 (sub pasajul suprateran) ploaia deja a încetat, în curând se va circula normal”, a afirmat Genoiu.

Totodată, potrivit ISU Dolj, în mai multe zone din oraș copacii au fost doborâți de vântul puternic, în unele cazuri chiar pe autoturisme. Este a doua seară la rând când în Craiova sunt fenomene meteo periculoase.

Populare

Recomandări

Risc mare de avalanșă în mai multe zone montane. Zăpada ajunge la 1-2 metri

Salvamontiştii anunţă că, începând de joi seară, până vineri...

LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023 – VÂLCEA

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...