Cautari disperate ale unui copil de 12 ani. Baiatul era ascuns in podul casei

Un baiat, de 12 ani, din Brebeni, a pus pe jar politistii, jandarmii si localnicii care l-au cautat disperati, inca de ieri. Baiatul a disparut marti seara, iar miercuri familia a mers la Politie. Baiatul a fost cautat in comuna insa in tot acest timp el a stat ascuns in podul casei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că băiatul era slăbit, cel mai probabil pentru că nu a mâncat în această perioadă, poliţiştii solicitând o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.
Joi dimineaţă fuseseră reluate căutările băiatului în vârstă de 12 ani, după ce seara trecută acţiunea se încheiase la ora 23.00.
Surse din localitate au declarat că băiatul ar fi fugit de acasă din cauza situaţiei de acolo, el făcând parte dintr-o familie dezorganizată. Totodată, miercuri dimineaţă, la prima oră, el ar fi fost văzut acasă de o vecină, când şi-ar fi luat telefonul mobil.

Populare

Recomandări

Încă un eșec pentru FCU Craiova și prima victorie pentru Oțelul Galați

FCU Craiova a luat bătaie de la Oțelul Galați,...

12 mașini, distruse de un tânăr

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore Un tânăr...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

TIR încărcat cu alimente, cuprins de flăcări

Un TIR încărcat cu alimente a luat foc, vineri,...