vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul intervine în scandalul permiselor de pescuit

Bătaia de joc și harababura create de Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură care distribuia în Mehedinți permisele de pescuit în ritm de melc pentru pescarii amatori lăsându-i să aștepte zile întregi la cozi interminabile e pe cale să ia sfârșit. Asta pentru că problemele cu care se confruntă pescarii amatori au ajuns la urechile prefectului Nicolae Drăghiea. Iar acesta din urmă a promis că se va implica personal în rezolvarea cu rapiditate a acestei situații fără precedent.

Zilele trecute prefectul judeţului Mehedinţi a primit doi pescari amatori care au reclamat faptul că distribuirea permiselor nominale de pescuit pe anul 2018 de către Agenţia Naţională pentru Pescuit și Acvacultură se derulează cu foarte mare greutate, pescarii amatori fiind obligaţi să vină de mai multe ori, unii de la distanţe mari, pentru a intra în posesia acestor documente.

Deși A.N.P.A. nu face parte din categoria instituțiilor ale căror structuri teritoriale intră în coordonarea prefectului, pentru a se informa în concret și a dezamorsa situația creată în județ prefectul Nicolae Drăghiea a convocat imediat reprezentanții Direcției Agricole Mehedinți și pe cei ai Poliției de Frontieră Mehedinți și l-a contactat telefonic pe ministrul agriculturii, Petre Daea, ceilalți factori responsabili, stabilind de comun acord, că începând cu data de 05.06.2018 reprezentanții A.N.P.A. să se deplaseze în județul Mehedinți pentru a distribui permisele în cauză tuturor pescarilor amatori care vor solicita acest document.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica