sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trupa lui Bon vrea să calce pe urmele echipei mari și să mai aducă un trofeu în Bănie

După ce formația lui Mangia a realizat performanța de a câștiga un trofeu după 25 de ani de secetă la Craiova, este rândul juniorilor să facă o figură frumoasă în acest final de sezon. Trupa lui Bon de juniori U17 a CSU Craiova are șansa să obțină iarăși titlul național la această categorie, după ce anul trecut s-a impus în finală în fața rivalei Dinamo București cu 3-2.

Liga Elitelor U17 din acest an se închide cu un duel între CSU Craiova și FC Viitorul, care va avea loc sâmbătă, 2 iunie, de la ora 12:30 la baza sportivă a FRF din Buftea. Finala va fi una disputată întâlnindu-se cele mai bune echipe de juniori de la această vârstă. Atât CSU Craiova, cât și FC Viitorul au încheiat seriile din care au făcut parte cu o singură înfrângere, iar în semifinale au câștigat ambele manșe. CSU s-a impus în fața lui Sporting Vaslui, cu 2-1 și 2-0, iar Viitorul a bătut UTA Arad cu 1-0 și 4-0. Pentru juniorii craioveni va fi o ocazie excelentă să mai aducă un trofeu în Bănie în acest sezon, după cel cucerit de prima echipă în Cupa României.

Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, cea mai importantă partidă din acest sezon. Jucăm împotriva Academiei lui Hagi, un club cu o tradiție foarte mare la nivel juvenil. Au copii foarte buni, dar nici noi nu stăm mai prejos. Mergem să ne jucăm șansa și să aducem trofeul în Bănie. Este un spirit foarte bun la club după ce echipa de seniori a reușit să câștige Cupa României și noi ne dorim să mai facem o bucurie pentru suporterii olteni prin câștigarea titlului național. Avem forța necesară, tot lotul este complet, nu suferim de accidentări sau suspendări. Trebuie doar să avem încredere în noi și să facem cel mai bun joc din acest sezon”, a declarat Dragoș Bon, antrenorul juniorilor U17 de la CSU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La finala de sâmbătă, antrenorul Dragoș Bon se va baza pe următorul lot: portari – Manea Alexandru, Preduț Cătălin, Poenaru David; jucători de câmp: Nițuică Răzvan, Dobre Cosmin, Negrea George, Manea Cristian, Ionescu Aman, Rezeanu Vlad, Pătulea George, Sârbu Alex, Cosmin Cojocaru, Guță Denis, Moga Robert, Baiaram Ștefan, Simon Petre, Moldovan Alin, Boștină George, Nițu Luis, Markovic Jovan, Cristea Rareș, Andrei Cristian.

Politica