marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Locuitorii din vestul țării pot primi până la 40.000 euro

Romactiv Business Consulting și Universitatea de Vest din Timișoara oferă o șansă rară pentru locuitorii din zona de vest a României. Aceștia pot obține până la 40.000 de euro, fonduri nerambursabile, pentru a demara o afacere non agricolă în mediul urban. Această finanțare poate fi obținută prin proiectul StartActiv Vest, ce are ca obiectiv înființarea a 73 de noi afaceri în județele din Regiunea Vest și este derulat de Romactiv Business Consulting în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara. Pe lângă șansa de a obține finanțare, antreprenorii pot beneficia gratuit de cursuri de formare în domeniul antreprenorial, consiliere și servicii suport pentru a-și dezvolta o afacere.

Acest proiect are mai multe avantaje. Pe lângă echipa cu experiență în implementare, spre deosebire de programul StartupNation, în cadrul acestui proiect antreprenorii aspiranți nu trebuie să deschidă o firmă dacă nu primesc finanțarea și, în plus, cheltuielile se vor face direct din suma câștigată – aceștia nu trebuie să efectueze plăți pentru care abia apoi să solicite decontarea.

Pot beneficia de finanțare și de serviciile suport angajații, persoanele care desfășoară o activitate independentă, persoanele inactive (inclusiv studenții) și șomerii (înregistrați, neînregistrați, de lungă durată). Selectarea planurilor de afaceri se va face în sistem competitiv, potrivit criteriilor de evaluare, în baza punctajului obținut, în cadrul a 2 sesiuni organizate în perioada iulie-august 2018, respectiv septembrie-octombrie 2018. Important de menționat, numărul de persoane care pot beneficia de formare antreprenorială este limitat, iar posibilitatea de înscriere se face pe principiul primul venit, primul servit, în ordinea înscrierii în grupul țintă. De asemenea, înscrierea la curs nu obligă în niciun fel participanții la pornirea unei afaceri sau  participarea la concursul de planuri de afaceri. Cei interesați se pot înscrie pe website-ulhttp://v.start-activ.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru mai multe informații accesați site-ul http://v.start-activ.ro/ sau contactați-ne la [email protected]

spot_img
spot_img

Politica