Conecteaza-te cu noi

Oltenia

Se vând bilete și la casieriile Arenei Naționale!

Publicat

pe

De luni, 21 mai, tichetele de acces la finala Cupei României, ce va opune CS U Craiova și AFC Hermannstadt sunt disponibile și la casieriile Arenei Naționale. Programul de funcționare al acestora este: 21-26 mai între orele 12 – 19, 27 mai: de la ora 12 până la startul partidei.

În deschiderea duelului dintre AFC Hermannstadt şi CS U Craiova, de la ora 17:00, pe Arena Naţională va avea loc finala Cupei României Elite U19, FCSB – Dinamo. Biletele sunt valabile pentru ambele evenimente din data de 27 mai.

Preţurile sunt următoarele: Peluze – 15 RON; Tribune – 30 RON; VIP albastru – 150 RON; VIP roşu – 200 RON.

Pentru fanii care vor veni la stadion împreună cu copiii, Federaţia Română de Fotbal a amenajat un sector special amenajat, Family Zone, la Tribuna a II-a. Cei care achiziţionează bilete în acea zonă beneficiază de o reducere astfel: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoţiţi de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porţile de acces ale Arenei Naţionale.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate). În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripţionate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria Arenei Naţionale, duminică, 27 mai, între orele 12:00 – 21:00, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Federației.

© 2021. Toate drepturile rezervate.