„Împreună pentru un mediu mai curat”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția American Corner, organizează luni, 21 mai 2018, în sala „Marin Sorescu”, la ora 13.30, o nouă întâlnire în cadrul proiectului „Împreună pentru un mediu mai curat”.

Cu acest prilej, reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Dolj le vor înmâna elevilor de la Liceul „Henri Coandă” certificate de voluntari, în semn de apreciere pentru participarea la acțiunea de plantare a lizierelor de salcâmi de la Ocolna și a celei pentru protejarea bujorului de pădure de la Plenița.

După inmânarea certificatelor, reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului și elevii, care vor fi însoțiți de prof. Amalia Florescu, vor viziona filmul documentar „Waste Land”, apoi vor discuta pe marginea temelor abordate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul „Pentru un mediu mai curat” s-a bucurat încă de la debut de un real succes, până acum fiind organizate numeroase întâlniri și deplasări, prin care s-a urmărit conștientizarea publicului în privința importanței protejării mediului înconjurător.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”

Populare

Recomandări

„Oltenia Eroică”, lansare la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găzduit lansarea...

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns...

Mehedinți. 60 de șomeri, angajați la ultima bursă

60 de șomeri din Mehedinți au fost angajați, după...

3 stațiuni de pe litoral în care merită să îți petreci următorul concediu

Ai în plan un concediu pe malul mării, însă...