Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Zilele Porţilor Deschise la Universitatea Craiova

Publicat

pe

Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează Zilele Porţilor Deschise, în perioada 21-22 mai 2018. Evenimentul va avea deschiderea, luni la ora 10.00 şi se va desfășura în holul central al Universității.

Cu această ocazie, elevii vor primi informaţii legate de oferta educaţională a fiecăreia dintre cele 12 facultăți, pentru anul universitar 2018/2019, respectiv condițiile de admitere, în contextul curriculum-ului universitar și al sistemului de credite transferabile.

Liceeni  vor putea dialoga cu studenţi şi cadre didactice din toate cele 12 facultăţi ale UCV: Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Teologie, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Sociale. Acestea oferă posibilitatea pregătirii în 55 domenii de licenţă, iar la nivel de master, oferă pregătire în 42 de domenii

Platforma de preînscriere online la Universitatea din Craiova este deja activă. Candidaţii pot începe deja procedurile de preînscriere, prin completarea formularelor online, pe care le au la dispoziţie pe site-ul www.ucv.ro, secţiunea Admitere. Preînscrierea online simplifică foarte mult procedurile birocratice, ceea ce înseamnă evitarea aglomeraţie şi, mai ales, câştig de timp.

Cea mai mare instituţie de învăţământ superior din Oltenia, Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie, precum și parteneriate extrem de solide cu mediul socio-economic şi cu cel academic internaţional – Universitatea din Craiova este partener academic strategic pentru mai bine de 200 de universităţi din lume.

© 2021. Toate drepturile rezervate.