Tânărul înjunghiat la Movileni se zbate între viață și moarte

Adolescentul în vârstă de 19 ani, din Movileni, înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la discoteca din localitate, de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Perieţi, se zbate între viaţă şi moarte pe patul Spitalului Slatina.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Cătălin Pătru, a declarat că adolescentul a avut plăgi înjunghiate inclusiv în inimă, starea sa fiind în continuare gravă.

A avut plăgi înjunghiate toraco-abdominale, s-a intrat în sală, s-au practicat intervenţii chirurgicale abdominale şi toracică. Una dintre împunsături a interesat şi cordul, deci i-a ajuns inclusiv în inimă. S-au făcut suturi în urgenţă. Starea lui este în continuare gravă, este la Terapie Intensivă, este pe suport ventilator şi prognosticul este rezervat în continuare”, a afirmat medicul Pătru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Medicii Spitalului Slatina au solicitat transferul tânărului în vârstă de 19 ani, la un spital din Capitală, fără succes însă.

Noi am încercat, după intervenţia de urgenţă, să obţinem transferul într-o unitate de profil superior, la Bucureşti, ţinând cont că noi nu avem profil de chirurgie cardio-vasculară, dar nu s-a putut obţine, până în momentul de faţă. Am încercat, am informat şi Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă – COSU, recomandarea a fost că mai încearcă şi dumnealor, dar deocamdată rămâne la noi”, a mai spus Cătălin Pătru.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Perieți, a fost reținut pentru 24 de ore, duminică seara, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr în vârstă de 19 ani și a bătut un altul în vârstă de 17, ambii din Movileni. El urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Populare

Recomandări

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...