joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Trei evadați prostănaci, prinși cu ușurință și duși înapoi la pârnaie

Au furat o mașină deși niciunul dintre ei nu avea permis, au ajuns cu ea până în Severin unde au băut într-un bar după care au plecat așa matoli către localitatea de domiciliu (Izvoarele, județul Mehedinți). Este isprava a trei deținuți prostănaci din localitatea Izvoarele, județul Mehedinți, care au evadat din Centrul de Reeducare Buziaș crezându-se mari șmecheri.

Polițiștii și alte forțe de căutare au plecat de urgență pe urmele lor și i-au prins cu ușurință. Acum la pedeapsă, ,,șmecherilor” li se va mai adăuga una grea de tot, pentru evadare. Așa că vor sta mult și bine după gratii ca să realizeze cât de mult se plătește prostia.

Toți cei trei fugari au fost prinși pe raza localității Izvoarele din județul Mehedinți. Unul dintre ei a fost prins în jurul prânzului de oamenii legii, iar ceilalți doi – după alte câteva ore bune de căutări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei trei fugari au furat și o mașină, după ce ar fi găsit-o cu cheile în contact. În plus, în autoturism au găsit și 270 de lei. De menționat este faptul că niciunul dintre cei trei tineri nu deține permis de conducere. Chiar și așa ei au plecat spre Drobeta Turnu Severin, unde au băut într-un bar, au mâncat și apoi au plecat beți acasă, spre localitatea Izvoarele. Unul dintre ei a dat și telefon fratelui, așa i-au reperat polițiștii. Cei trei erau în detenție pentru comiterea infracțiunilor de furt și tâlhărie.

Politica