joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjenii rămân pe loc retrogradabil

Angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, Pandurii și UTA au remizat, sâmbătă, la Motru, scor 1-1.

Egalul dezavantajează, în special, echipa gorjeană, care a rămas pe loc retrogradabil, la 6 puncte sub arădeni. Oaspeții au început curajos meciul din Oltenia și au marcat în minutul 18, prin Darius Buia. Scăpat din marcaj, mijlocașul ardelean a reluat balonul în poartă, din 5 m. Mult mai decisă după pauză, echipa lui Adrian Bogoi a izbutit să egaleze în minutul 67, după un penalty acordat la intervenția lui Burlă, asupra lui Maxin. Robert Băjan a executat, precis de la punctul cu var, trimițând balonul în stânga portarului, plecat pe colțul opus. Ușor dominați, arădenii au avut cea mai mare ocazie a meciului, prin Hlistei, care, din careul mic, a trimis balonul, cu latul, în transversală. În minutul 84, Ionuț Tănase a văzut al doilea cartonaș galben, pentru un fault la Maxin, și a fost eliminat. S-a încheiat 1-1, iar Pandurii a ajuns la 6 jocuri fără victorie pe teren.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor Adrian Bogoi a afirmat că echipa sa merita să câștige. “Un rezultat injust, față de cum s-au desfășurat ostilitățile pe teren, dar asta este situația. Ne doream cele trei puncte, dar nu am luat decât unul. Sperăm să recuperăm aceste puncte pierdute în etapele ce urmează. Jocul ne arată că putem, dar rezultatele sunt puțin diferite față de prestațiile noastre. La fel s-a întâmplat și la precedentul joc al nostru, cu Balotești. Am dominat, dar am scos doar un egal. Urmează un meci joc foarte important, în intermediara de miercuri, când jucăm, tot acasă, cu Snagov”, a spus Bogoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a explicat și motivele pentru care Pandurii a scos doar un punct, sâmbătă: „UTA nu a pus o presiune pe noi, am luat un gol foarte ușor. În rest, marea majoritatea a timpului am fost la cârma jocului, am avut destule ocazii, în special pe final, când puteam să câștigăm meciul. Suntem o echipă tânără și facem multe greșeli, unele dintre ele de neimaginat la acest nivel. Nu avem nici șansă la finalizare, căci ne creăm destule situații de gol. Degeaba ne-am dominat adversarul tot meciul, rezultatul contează cel mai mult”.

Pandurii a jucat în formula: Moga – Băjan, Turda (Vasilescu 73′), Celea, Munteanu (cpt.) – Pîrvulescu, Raiciu, Cenaj, Şut (Vodă 90′) – Tudoran (Maxin 46′), C. Ionică.

Politica