duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Discuții avansate cu investitorii de la viitorul mall

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că municipalitatea are discuţii foarte avansate cu reprezentanţii McDonald’s şi cu cei ai societăţii care va construi un mall, pe terenul fostei unităţi militare.

Primarul a mai arătat că pe lângă zonele de petrecere a timpului liber, pe terenul fostei UM vor fi construite şi blocuri de locuinţe, municipalitatea căutând surse de finanţare.

Discuțiile cu cei de la McDonald’s sunt foarte avansate. Sper ca undeva peste două săptămâni să putem să ieșim public să spunem exact când și ce se va construi. Acum o să mai avem discuții cu investitorii în ceea ce privește mall-ul, iar partea de cartier, de blocuri, căutăm soluții, de unde să luăm fonduri pentru a le construi”, a declarat Emil Moţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a adăugat că, în două luni, ar putea începe construcția restaurantului McDonald’s, dacă toate procedurile administrative vor decurge bine. Totodată, pentru ridicarea mall-ului s-au arătat interesați mai mulți dezvoltatori, așa că municipalitatea are în curs de derulare o procedură de evaluare a terenului, pentru a demara o licitație de adjudecare a suprafeței pe care va fi construită zona comercială.

spot_img
spot_img

Politica