miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Călimănești și Posturilor de poliție Sălătrucel, Câineni și Racovița au pus în aplicare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

La data de 6 aprilie a.c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Posturilor de poliție Câineni și Racovița au executat un mandat de arestare, emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, față de un bărbat de 29 de ani, urmărit național, din Racovița, condamnat la o pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul silvic.

În fapt, la data de 10 decembrie 2013, persoana bănuită, împreună cu alți 3 bărbați, ar fi tăiat fără drept, de pe o proprietate privată, 26 de arbori, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar din județul Argeș.

La data de 7 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Călimănești și Postului de poliție Sălătrucel au pus în executare un mandat de arestare, emis de Judecătoria Brezoi, față de un bărbat de 28 de ani, din Sălătrucel, condamnat la o pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în cursul anului 2014, persoana bănuită ar fi pătruns fără drept în locuința unei familii din Sălătrucel și ar fi sustras accesorii de telefon, precum și alte bunuri.

Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar din județul Argeș.

IPJ VÂLCEA

Politica