joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beat, s-a urcat la volanul unui buldoexcavator şi a plecat la plimbare

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Iancu Jianu, este cercetat penal de poliţişti după ce, în ziua de Paște, băut fiind, s-a urcat la volanul unui buldoexcavator şi a plecat prin comună.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că, fiind prezenți în trafic în ziua de Paște, polițiștii Postului de Poliție Iancu Jianu au depistat pe raza comunei un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un buldoexcavator, având o concentraţie alcoolică de 1,13 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. El nu avea nici permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Alexandra Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu o zi înainte, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat pe raza localității un bărbat în vârstă de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 1,16 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Politica