Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Părinţii criminalului de la Strejeşti l-au ajutat să ascundă urmele faptei

Publicat

pe

Arma crimei de la Verguleasa a fost găsită, luni dimineaţa, de anchetatori, cuţitul fusese îngropat de tatăl criminalului. Şi mama a contribuit la tentativa de ascundere a urmelor faptei, ea spălându-i geaca şi punând pe foc bluza cu care tânărul în vârstă de 21 de ani fusese îmbrăcat în momentul comiterii crimei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că părinţii tânărului în vârstă de 21 de ani au fost ameninţaţi de acesta să-l ajute.

Procurorii au găsit arma crimei, care fusese ascunsă de tatăl inculpatului. Nu se vor extinde cercetările pentru că am putea discuta despre favorizare, numai că favorizarea între rude nu se pedepseşte. După ce a comis fapta, el a venit acasă, le-a mărturisit, i-a ameninţat să-l ajute să distrugă hainele, respectiv să le ardă, şi să ascundă cuţitul, ceea ce a făcut tatăl”, a declarat Anca Anuţa.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Strejești a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, pe o stradă din localitate. El a fost înjunghiat de un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, unele chiar în zona gâtului.

Cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice, într-un bar din Strejești, până aproape de ora 3.00, când au fost dați afară de barman. Cei doi au mers spre domiciliul tânărului în vârstă de 21 de ani, existând martori care susțin că, în jurul orei 5.00, între bărbați a izbucnit un conflict, auzindu-se gălăgie.

Victima a fost găsită pe stradă, în apropiere de casa suspectului. Cadavrul prezenta două tăieturi în zona gâtului, dar și la ceafă și în piept.

Potrivit oamenilor din localitate, tânărul era cunoscut drept consumator de alcool, dar și pentru faptul că purta cuțit asupra sa.

© 2021. Toate drepturile rezervate.