vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorii pentru echipele de la SCM

Formațiile de volei masculin și handbal feminin ale SCM Craiova și-au mai adăugat câte o victorie în cont în acest sezon în meciurile de la finalul săptămânii trecute.

La volei masculin, echipa lui Dan Pascu a reușit un succes frumos pe teren propriu în fața lui Steaua București, în a șasea etapă a play-off-ului. SCM U Craiova s-a impus cu 3-0 contra echipei din capitală, cu 25-18, 25-22 și 27-25 pe seturi, și astfel a încurcat Steaua în lupta pentru titlu.

„Așteptam de mult să facem un meci mare, să jucăm bine. Am reușit acest lucru în fața unei echipe de temut, care se află în continuare în lupta pentru titlu. Felicit jucătorii pentru evoluție și pentru devotamentul de care au dat dovadă”, a declarat antrenorul voleibaliștilor craioveni, Dan Pascu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Craiova se bate în acest sezon pentru a-și păstra locul cinci în campionat, pe care se află în acest moment cu 47 de puncte, având și șanse teoretice la locul patru, dar este greu de crezut că elevii lui Pascu vor obține victorii în ultimele etape cu Tricolorul Ploiești sau Arcada Galați. În următorul meci, craiovenii se vor deplasa pe terenul lui ACSVM Zalău, pe 14 aprilie.

Referitor la meciul handbalistelor de la SCM Craiova, care a avut loc sâmbătă în deplasare la Danubius Galați, victoria jucătoarelor lui Bogdan Burcea a fost una chinuită. Obligate să câștige pe malul Dunării pentru a-și păstra avantajul de pe locul doi, craiovencele s-au impus la un singur gol diferență, după ce mai tot meciul s-a jucat cot la cot, la pauză scorul arătând egalitate 11-11. În cele din urmă, handbalistele craiovene au putut crea un handicap minim în a doua repriză pentru a-și adjudeca toate punctele, meciul încheindu-se cu 21-20 în favoarea echipei oltene.

Pentru SCM Craiova urmează acum cea mai importantă întâlnire din acest sezon, prima manșă din semifinalele Cupei EHF. Fetele lui Burcea vor juca sâmbătă în deplasare pe terenul turcoaicelor de la Kastamonu Belediyesi.

Politica