vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un ambasador foarte important a vizitat Mehedințiul

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, au primit, miercuri, vizita Ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, Paul Brummell. În cadrul întâlnirii care a avut loc la Primăria Drobeta Turnu Severin, Excelența Sa a precizat că Marea Britanie își dorește să dezvolte legăturile comerciale cu România.

Este o mare plăcere să mă aflu aici. Mesajul principal al meu este că Marea Britanie rămâne un prieten al României. Ieșim din Uniunea Europeană, conform votului din 23 iunie 2016, dar nu înseamnă că ieșim din Europa. Rămânem o țară europeană și vrem să dezvoltăm legăturile cu județul Mehedinți și cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Știu că multi cetățeni lucrează și studiază în țara mea și ei sunt bineveniți. Vrem să promovăm schimburi comerciale în România întreagă. Suntem în creștere, am ajuns la o cifră de 4 miliarde de euro, anul trecut, dar vrem să facem și mai mult. Prin Camerele de Comerț vrem să dezvoltăm acest aspect”, a precizat Excelența Sa, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, Paul Brummell.

În cadrul întâlnirii, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, i-a mulțumit Excelenței Sale pentru vizită și i-a transmis principalele domenii cu potențial ridicat în județul Mehedinți, în care pot fi atrase investiții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem un potențial economic de care sperăm să profite în viitor firmele englezești, mai ales potențialul agricol și cel turistic sunt ridicate și așteptăm investitori. Din ceea ce cunoaștem noi, este un investitor scoțian în comuna Pristol, care are investiții și în județul Dolj, ceea ce înseamnă că potențial există”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica