vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii vor să încurce Steaua

Aflată în lupta pentru titlu în campionatul național de volei masculin, Steaua București vine, astăzi, la Craiova să întâlnească echipa pregătită de Dan Pascu, meciul urmând să aibă loc, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă. SCM Craiova își dorește să facă un meci bun în fața steliștilor, chiar dacă nu mai are pentru ce lupta în acest play-off, și locul patru fiind greu de obținut pentru craioveni în acest moment. “Steaua este o echipă foarte puternică şi în mod sigur va veni la Craiova să ia trei puncte. Chiar dacă în ultimele etape a avut câteva sincope, Steaua rămâne o formaţie care se va lupta la titlu. Vreau să ne luptăm pentru fiecare punct şi trebuie să sperăm că vom câştiga, chiar dacă Steaua are o echipă mai valoroasă”, a declarat antrenorul Dan Pascu, în cadrul unei conferințe de presă. Cu siguranță echipa bucureșteană vine cu o poftă de victorie mare în Bănie, având în vedere că în ultimele trei etape a suferit înfrângeri. SCM Craiova a pierdut și ea în ultmul joc disputat în play-off, în deplasare la Arcada Galați, cu 3-0. În meciul direct dintre SCM Craiova și Steaua București, disputat în Bănie în timpul sezonului regulat, craiovenii au fost învinși cu 3-1 de formația din capitală. În celelalte două partide de pe terenul Stelei, aceasta s-a impus și mai clar, cu 3-0 în ambele jocuri.

Jucătorii sunt motivați să facă o figură frumoasă

Ion Teleleu și Veleze Sanchez, cei doi jucători prezenți la prefațarea meciului de azi, speră să aibă o evoluție bună și să își ia revanșa față de eșecul de pe teren propriu din stagiunea regulată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar şi interesant. Jucăm acasă şi aici am făcut partide foarte bune. Sper să ne luăm revanşa faţă de partida din sezonul regulat, tot de acasă, cu Steaua, când am jucat bine, dar am pierdut la limită. Trebuie să profităm de faptul că ei nu trec printr-o perioadă prea bună. Trebuie să facem un joc exact, foarte bun, şi să scoatem puncte din acest meci”, a declarat Ion Teleleu.

Vom avea o partidă dificilă, în faţa unei echipe, care a fost mult timp pe primul loc în acest sezon. Sper să facem un joc bun şi să reuşim să ne impunem în faţa propriilor suporteri”, a spus și Velez Sanchez.

Politica