vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Secția de Poliție Vânju Mare, captură de 30.000 de țigări

Captură impresionantă de țigări netimbrate a polițiștilor mehedințeni din cadrul Secției Rurale Vânju Mare. La data de 27.03.2018, ora 17.00, polițiștii mehedințeni au oprit pentru control, pe DN 56 A, pe raza localității Rogova, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din județul Dolj.

Procedând la controlul autovehiculului, în interiorul acestuia, au fost identificate un număr de 30.000 țigarete, fără timbru. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile supuse marcării, nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de țigarete, iar întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

Prinși cu pește fără acte

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 27.03.2018, polițiștii din Orșova au oprit pentru control, pe DN 57 Eșelnița, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani din aceeași localitate. Procedând la controlul autovehiculului s-a constatat că era transportată cantitatea de 20,7 kg pește pentru care conducătorul auto nu deținea documente de proveniență a acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit, faptă prevăzută și pedepsită de art. 64 lit. ,,h” din O.U.G. 23/2008.

Politica