Conecteaza-te cu noi

Olt

Accident mortal în Vâlcele

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a murit, duminică seara, după ce, în timp ce se afla la volan, i s-a făcut rău şi a lovit un cap de pod.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a afirmat că evenimentul rutier s-a petrecut pe DJ 563, la ieşirea din Vâlcele spre Izvoarele.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului în vederea efectuării de cercetări. Din primele verificări, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, în comuna Vâlcele, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod. Polițiștii sunt prezenți la fața locului, continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”, a afirmat reprezentantul IPJ.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Victima a fost găsită în stop cardio respirator. Este vorba despre bărbat în vârstă de 56 de ani, care a fost declarat decedat de către medicul Ambulanţei, după 40 minute de resuscitare”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu.