miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupa României – U17: CSU, deplasare la Arad

Lider în seria de Vest la Elite U17, trupa lui Dragoș Bon va juca în „sferturi” cu UTA.

Primele două clasate în seria de Vest a Ligii Elitelor, CSU Craiova și UTA Arad, se vor duela pe terenul din Sânicolau Mic, pentru a doua oară în decurs de nici 5 luni, de data aceasta în „sferturile de finală” ale Cupei României U17. Prima întâlnire a fost pe 28 octombrie 2017 pe terenul de la „Aripile” în cadrul etapei a 3-a, iar partida s-a încheiat la egalitate: 3-3. Craiovenii au condus de fiecare dată în acel meci prin golurile marcate de Moga (2) și Moldovan, dar au primit golurile pe greșeli personale, arădenii punctând prin Miculescu, Merian și Isac.

În toamnă, în turul campionatului, a fost un meci interesant cu o echipă UTA foarte bună, dar din păcate am făcut unele greșeli în defensivă și asta ne-a costat victoria. Acum avem un joc de Cupă, chiar cu urmăritoarea din clasament, dar ne dorim să ne întoarcem cu o victorie care ne-ar aduce calificarea în semifinalele competiției. Oricum obiectivul meu este să aduc în acest an un trofeu la Craiova cu această echipă”, a declarat antrenorul juniorilor U17 de la CSU, Dragoș Bon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta s-a bazat în acel meci cu arădenii pe: Preduț – Dobre, Negrea, Rezeanu – Nițuică, Cojocaru, Moga, Tătulea – Moldovan, Boștină, Petre. Au mai jucat Manea, Negrea, Baiaram și Nițu. La UTA, pregătită de Vasile Sin, au evoluat în acea partidă: R. Zamfir – Haloş, Salka, Spătar, Dumitru, Mohaci, Isac, Hrezdac, Merian, Miculescu, Taşedac. Au mai fost introduşi M. Duma, Selegean şi Pascu.

Pe lângă acest joc de azi de la Arad, în „sferturi” se vor mai juca: FC Viitorul Constanța Petrosport Ploiești și FCSB Sporting Juniorul Vaslui. Lider în Liga Elitelor, seria de Vest, CSU va avea zi de pauză sâmbătă deoarece ASA Târgu Mureș a fost dezafiliată, iar craiovenii vor câștiga punctele la masa verde, urmând să își reia activitatea în campionat pe 24 martie, de la ora 14 în deplasare la CSS Drobeta Turnu Severin. Vor urma apoi pentru băieții lui Dragoș Bon următoarele meciuri: etapa a 11-a (31 martie, ora 14) – CSU Craiova FC Star Sport Pitești; etapa a 12-a (4 aprilie, ora 14) – UTA Arad CSU Craiova; etapa 13-a (11 aprilie, ora 14) – CSU Craiova ACS Poli Timişoara; etapa a 14 (14 aprilie, ora 14) – SCM Râmnicu Vâlcea – CSU Craiova: etapa a 15-a (17 aprilie, ora 14) – Centrul Național Mureș CSU Craiova; etapa a 16-a (21 aprilie, ora 14) – CSU Craiova AFC FC Ardealul Cluj; etapa a 17-a (28 aprilie, ora 14) – FC Viitorul Mihai Georgescu” CSU Craiova.

Politica