joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 19 ani, decedat după ce a ajuns cu mașina în gard

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs, vineri seara, pe raza localității Tismana. Acesta a murit la spital, eforturile medicilor de a-l salva fiind zadarnice. Cauza producerii nenorocirii a fost viteza, șoferul pierzând controlul asupra volanului într-una dintre curbe și ajungând într-un gard.

Imediat după producerea evenimentului, la fața locului au fost chemați pompierii gorjeni. A fost nevoie de intervenția lucrătorilor ISU Gorj pentru ca tânărul să fie scos din mașină.

„Vineri seară, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe raza localității Tismana. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj și lucrătorii din cadrul IPJ Gorj. În accident a fost implicat un autoturism, iar în urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 19 ani care era încarcerată. Salvatorii au intervenit pentru descarcerarea victimei și stabilizarea acesteia până la sosirea echipajului SAJ care a preluat-o și transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ajuns la spital, Gabriel Nicolae Bivolarul era ținut în viață de aparate, în cursul zilei de sâmbătă fiind declarat decesul. Potrivit celor apropiați, mama și fratele tânărului lucrau în străinătate și urmează să ajungă în țară pentru a-l conduce pe Gabriel pe ultimul drum.

Politica