joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șanse mai mici la calificare

Fetele antrenate de Bogdan Burcea au pierdut în meciul tur din sferturile de finală ale Cupei EHF. SCM Craiova nu a putut obține un avantaj din jocul de pe teren propriu care să îi facă obiectivul calificării unul mai real pentru partida retur și a fost învinsă sâmbătă în Sala Polivalentă din Bănie de către formația rusă Lada Togliatti.

Rusoaicele au condus meciul în mare parte, dând senzația că au întotdeauna controlul asupra rezultatului, iar încă de la pauză și-au consolidat un ecart de șase puncte, încheind prima repriză cu 15-9 în favoarea lor. Craiovencele au încercat o revenire în a doua parte a meciului, au redus din handicap dar nu au reușit să obțină nici măcar o remiză. SCM a pierdut în finalul partidei cu 25-23, la diferență de două goluri care va trebui recuperată în returul din Rusia pentru a merge mai departe în semifinalele competiției europene. Acest lucru este însă greu de crezut că se va întâmpla, având în vedere forța echipei rusești și faptul că va evolua pe teren propriu în a doua partidă din sferturi, care va avea loc pe 10 martie.

Până atunci, SCM Craiova mai are de disputat un meci foarte greu în campionat, miercuri urmând să întâlnească campioana României, CSM București, la Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

SCM Craiova – Lada Togliatti 25-23 (15-9)

SCM Craiova: Dumanska, Stanciu – portari; Rădoi, Trifunovic (1), Şelaru, Pricopi (2), Ţicu (6),  Nikolic (2), Ardean (3), Klikovac (1), Vizitiu, Florianu (8).

Lada Togliatti: Lagina, Utkina – portari; Kerchikova (2), Kakmolja, Kudriavtseva, Dmitrieva (8), Vedekhina (3), Sannikova (1), Sherbak, Nosikova (6), Ivanova, Barynina, Novoselova (3), Gafonova, Snopova (2), Tarasova.

Politica