marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jaf armat în centrul Craiovei

Un bărbat este căutat de poliţiştii din Craiova după ce, vineri seara, a intrat într-o agenţie de pariuri din oraş şi, ameninţând cu un pistol, a reuşit să fugă cu suma de 7.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia, a declarat că agenţia de pariuri este situată în centrul municipiului Craiova, bărbatul reuşind să plece cu toţi banii încasaţi în acea seară, suma de 7.000 lei.

„Vineri seară, în jurul orei 22.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o agenție de pariuri din centrul orașului şi, sub amenințarea unei pistol, a solicitat angajatei banii încasați. Polițiștii s-au deplasat urgent la fața locului, stabilind că un bărbat a pătruns în agenţie și sub amenințarea unui pistol a sustras suma de 7.000 lei și a fugit”, a afirmat reprezentatul IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit poliţiei, angajata agenţiei nu a fost rănită. „Nu au fost exercitate acte de violența asupra angajatei unității. Bărbatul nu avea fața acoperită”, a mai declarat Cătălin Dochia. Poliţiştii au dat publicităţii o fotografie cu suspectul, în speranţa că vor fi ajutaţi să-l prindă.

Politica