ALDE Dolj: Craiova are nevoie de o nouă strategie de dezvoltare

Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova: „Prin votul consilierului nostru local Dumitru Mănescu împotriva Proiectului de Buget am vrut să atragem atenția asupra nevoii unei Strategii de dezvoltare a Craiovei mult mai curajoase”

Votul ALDE față de Proiectul Bugetului Local al Craiovei nu este o surpriză. El a avut la bază rațiuni politice și ideologice. El este o consecință firească a poziționărilor noastre publice în plan local din ultimul an.

ALDE este partenerul PSD în coaliția de guvernare, parteneriat care produce anumite efecte și în plan local. În același timp ALDE are obligația față de alegătorii săi să-și reafirme identitatea liberală modernă și să răspundă așteptărilor acestor oameni.

Am vorbit mult în campania pentru primăria Craiovei din vara lui 2017 despre nevoia unui Proiect privind dezvoltarea accelerată a Craiovei. Lucrăm în continuare la acest Proiect care exprimă o viziune cu adevărat liberală asupra orașului nostru. Nu puteam veni în Consiliul Local Craiova și să votăm cu ambele mâini un Proiect de Buget nonliberal, cu doar 15% fonduri alocate pentru investiții. Cu o mână, cea a consilierului Dumitru Mănescu am tras un semnal de alarmă absolut necesar”, precizează liderul ALDE Craiova, Anișoara Stănculescu.

Considerăm că municipiul Craiova are nevoie de o strategie de dezvoltare mai curajoasă care să fie realizată împreună cu toți actorii locali care pot contribui la realizarea ei.

Craiova are nevoie de un buget de investiții de minim 30% dacă vrem să producem apoi venituri pentru oraș la nivelul Clujului sau Timișoarei”, a mai precizat președinta ALDE Craiova, Anișoara Stănculescu.

 

Biroul de presă ALDE Dolj

Recomandări

Vâlcea. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 22.08 – 28.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Dolj. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Medicul Bogdan Niculescu a reușit înființarea unei fundații în materie de chirurgie spinală

Doctorul ortoped, Bogdan Niculescu a reușit înființarea unei fundații...

Vâlcea. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...