Handbalistele au ajuns în sferturile Cupei EHF

Pentru prima dată în istorie, echipa feminină de handbal a SCM Craiova s-a calificat în fazele eliminatorii ale Cupei EHF, după ce a terminat pe locul secund în grupă, cu patru victorii și două înfrângeri.

Handbalistele au disputat ultima partidă din faza grupelor duminică, pe terenul echipei daneze Randers, pe care au învins-o cu scorul de 29-25. Victoria le-a asigurat astfel prezența în sferturile de finală ale competiției europene, unde pot întâlni una dintre formațiile Handball Club Lada Togliatti (Rusia), Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia) sau Larvik (Norvegia).

Astăzi va avea loc tragerea la sorți pentru a stabili meciurile din faza sferturilor, începând cu ora 12.00.

„O victorie frumoasă, o victorie bine-meritată, o victorie muncită și o calificare așteptată de toți iubitorii handbalului craiovean. A fost impresionant să fim încurajați departe de casă de suporteri români care ne-au transmis toată energia de care aveam nevoie. Va mulțumim! Ne întoarcem acasă victorioși și așteptăm tragerea la sorți pentru a ne afla adversarul din sferturile de finală”, a declarat antrenorul fetelor de la SCM Craiova, Bogdan Burcea.

În meciul de la Randers, SCM Craiova a evoluat prin: Dumanska, Stanciu – Florianu (7 g.), Pricopi (3 g.), Țicu, Nikolic, Elisei (2 g.), Klikovac (3 g.), Trifunovic (3 g.), Vizitiu (7 g.), Popescu, Șelaru (2 g.), Rădoi (3 g.).

Populare

Recomandări

Europa se pregătește pentru posibile întreruperi în funcționarea rețelelor de telefonie mobilă

Ceea ce părea odinioară de neimaginat ar putea să...

Lidl, obligat să renunţe la iepurașii de ciocolată

Cea mai înaltă instanță din Elveția a decis că...

„Mai aveați puțin și stricați DrugTest-ul”. La volan cu 7 tipuri de droguri

Un șofer a fost prins la volan sub influența...

Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia joi seară....