Handbalistele au ajuns în sferturile Cupei EHF

Pentru prima dată în istorie, echipa feminină de handbal a SCM Craiova s-a calificat în fazele eliminatorii ale Cupei EHF, după ce a terminat pe locul secund în grupă, cu patru victorii și două înfrângeri.

Handbalistele au disputat ultima partidă din faza grupelor duminică, pe terenul echipei daneze Randers, pe care au învins-o cu scorul de 29-25. Victoria le-a asigurat astfel prezența în sferturile de finală ale competiției europene, unde pot întâlni una dintre formațiile Handball Club Lada Togliatti (Rusia), Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia) sau Larvik (Norvegia).

Astăzi va avea loc tragerea la sorți pentru a stabili meciurile din faza sferturilor, începând cu ora 12.00.

„O victorie frumoasă, o victorie bine-meritată, o victorie muncită și o calificare așteptată de toți iubitorii handbalului craiovean. A fost impresionant să fim încurajați departe de casă de suporteri români care ne-au transmis toată energia de care aveam nevoie. Va mulțumim! Ne întoarcem acasă victorioși și așteptăm tragerea la sorți pentru a ne afla adversarul din sferturile de finală”, a declarat antrenorul fetelor de la SCM Craiova, Bogdan Burcea.

În meciul de la Randers, SCM Craiova a evoluat prin: Dumanska, Stanciu – Florianu (7 g.), Pricopi (3 g.), Țicu, Nikolic, Elisei (2 g.), Klikovac (3 g.), Trifunovic (3 g.), Vizitiu (7 g.), Popescu, Șelaru (2 g.), Rădoi (3 g.).

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...