vineri, iunie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Prefectura Olt – site nou

Paginile web ale Instituțiilor Prefectului au adoptat un model unitar pentru a facilita un acces rapid la informațiile privind principalele servicii de interes pentru cetățeni.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, în scopul asigurării unei guvernări deschise, participative, responsabile și eficiente prin promovarea transparenței, Ministerul Afacerilor Interne, în colaborare cu Instituțiile Prefectului, a elaborat un format standard al paginilor de internet.

Noul format este structurat astfel încât să faciliteze accesul cetățenilor la informațiile privind principalele servicii publice oferite de către instituțiile prefectului, respectiv eliberarea pașapoartelor simple, gestionarea operațiunilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor și eliberarea apostilelor pentru actele administrative.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toate aceste date se vor afla în aceleași zone din meniurile tuturor Instituțiilor Prefectului. Un alt aspect important și de interes public este reprezentat de faptul că site-urile preiau automat atenționările meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie”, se arată în comunicatul citat.

Noul site al Prefecturii Olt este disponibil la adresa olt.prefectura.mai.gov.ro și este publicat și pe site-ul Guvernului României – http://gov.ro/ro/guvernul/organizare/prefecturi.

Politica