Conecteaza-te cu noi

Mehedinți

Mehedinți: Vidan aduce „Phoenix” la Severin

Publicat

pe

Noul director al Palatului Cultural „Theodor Costescu” din Severin, Sorin Vidan, se dovedește a fi, pe zi ce trece, eficient pe postul său. În premieră pe scena palatului municipal de cultură, peste câteva zile, în luna februarie, va urca legendara trupă Phoenix.

Vom avea o piesă de teatru în luna februarie, o comedie foarte interesantă – Boeing Boeing apoi concert extraordinar Phoenix pe 24 februarie. Luna februarie reprezintă așadar un nou început pentru viața culturală a orașului. Sperăm ca anul 2018 să fie unul intens din punct de vedere cultural, atractiv pentru severineni. Ne vom axa în special pe programul Severinul Estival, oferind severinenilor evenimente stradale, la fel ca și anul trecut, dar și pe alt gen de evenimente care să răspundă tuturor gusturilor. Avem din fericire, un sprijin remarcabil în consiliul local și primăria Drobeta Turnu Severin, instituții care înțeleg faptul că, educația și cultura joacă un rol determinant în viața socială,” a declarat Sorin Vidan managerul Palatului Culturii Teodor Costescu din Severin.

Palatul Culturii Teodor Costescu va beneficia și anul acesta de un buget cel puțin egal cu cel al anului trecut. Ne dorim ca anul 2018 să fie mult mai bogat din punct de vedere al evenimentelor culturale care se organizează. Am prins toate categoriile de spectacole pentru severineni – avem piese de teatru, spectacole de muzică populară, muzică ușoară, muzică simfonică, de asemenea vom avea parte de expoziții de pictură, sculptură, putem spune prin urmare că am prins toată gama de evenimente culturale în 2018”, a spus viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.

© 2021. Toate drepturile rezervate.