vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tată şi fiu în „familia” ISU Gorj

Tatăl este plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi în ultimii 26 de ani a salvat vieţile celor aflaţi la necaz. Activitatea gorjeanului, în vârstă de 46 de ani, a fost un exemplu şi pentru fiul său. Aşa se face că imediat ce a împlinit 18 ani, Cătălin Stanciu a ales să fie pompier.

Tânărul este sergent major tot în cadrul ISU Gorj, şi de aproape patru ani, sub comanda și supravegherea atentă a tatălui său, participă la acţiunile de salvare de vieţi.

Când îţi trăieşti copilăria lângă un tată erou, care în fiecare zi își riscă viața pentru a-și ajuta semenii, îți dorești să ajungi ca el… îți dorești să trăiești și tu demnitatea și onoarea militară și să profesezi în cea mai nobilă misiune… aceea de a salva vieți și bunuri. Domnul sergent major Cătălin Stanciu face acest lucru de aproape 4 ani, sub comanda și supravegherea atentă a tatălui său, iar acest lucru nu este nici pe departe un favor, exigențele tatălui fiind foarte mari, pentru că orice tată își dorește ca fiul său să fie cel mai bun și să obțină cât mai multe realizări profesionale. Suntem mândri să vă avem printre noi și știm că ne putem baza pe profesionalismul vostru!”, este mesajul reprezentanţilor ISU Gorj pentru cei doi angajaţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica